Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN’DA CUMHURİYET COŞKUSU GÖKYÜZÜNE YANSIDI

CEYHAN’DA CUMHURİYET COŞKUSU GÖKYÜZÜNE YANSIDI

CEYHAN’DA CUMHURİYET COŞKUSU GÖKYÜZÜNE YANSIDI

CEYHAN’DA CUMHURIYET COSKUSU GÖKYÜZÜNE YANSIDI

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Ceyhan’da coskuyla kutlandi. Ceyhan Belediyesi’nin düzenledigi etkinliklerle vatandaslar doyasiya eglendi, gökyüzü senlendi.

 

Etkinlikler Cumhuriyet Meydani’nda çelenk sunumu, bayramlasma ve tebriklerin kabulü ile basladi. Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz, Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Cumhuriyet Bassavci Vekili Yusuf Tugrul, Atatürk Anit’ina çelenk koyarak saygi durusunda bulundu.

 

Cumhuriyet Meydani'ndaki törene protokol üyeleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, kamu kurumlarinin müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, ögrenciler ve çok sayida vatandas katildi. Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz’in günün anlam ve önemini belirten konusmalarinin ardindan, ögrenciler tarafindan Cumhuriyet konulu siirler okundu.

 

Aksam saatlerinde Ceyhan Belediyesi’nin etkinlikleri Atatürk Kent Meydan’inda devam etti. Grup Nosa ile canli müzik esliginde eglenen vatandaslar, sergilenen Vals, Zeybek oyununu ilgiyle izledi. Müzik esliginde havai fisek ve lazer gösterileri gökyüzünü senlendirirken, lazer ile gökyüzüne yansitilan Atatürk silüeti ve Türk Bayragi katilimcilari büyüledi. Vatandaslarin yogun katilim gösterdigi etkinlikler ile Cumhuriyet Bayrami Ceyhan’da ilk kez bu kadar coskulu kutlandi.

 

Cumhuriyetimizin 97. Kurulus yildönümünü kutlamanin büyük onurunu yasadiklarini belirten Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaslarini, bu topraklari vatan yapan aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, sükran ve rahmetle aniyorum” dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli